Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Ansiktsbehandlingar på p.a.u.s i Linköping

Bas Meny – Ansikte

Vi jobbar med det senaste inom hudvård - upplevelse & resultat! 

Vi använder produkter från Elemis, Dr Dennis Gross samt Skin Better Science . I vår bas meny väljer vi det som passar din hud bäst eller om du som kund önskar specifika produkter! Alla behandlingar passar såväl man som kvinna vi guidar dig rätt!

I alla ansiktsbehandlingar ingår hudanalys och personliga rekommendationer vad just din hud är i behov av för ett fortsatt bra resultat.

Vid bokning av frans- och brynfärg i samband med ansiktsbehandling 50 kr rabatt.

Märkesbehandlingar Meny – ansikte

Vill du upplev något extra och det mest optimala för din hud välj någon av våra märkesbehandlingar. Vi jobbar efter varje märkes unika behandlingskoncept, speciella massagetekniker, special masker och skräddarsydda val för just din hud! Du får alltid en personlig grundlig hudanalys med rådgivning för fortsatt bra resultat hemma! Du hittar dessa behandlingar längre ner på sidan!

Skinbetter Science Ansiktsbehandling  25 min 1195 kr

Avancerad hudvård för dig som vill ha det absolut bästa & senaste  

Skinbetter Science är en Klinisk, prisbelönad och innovativ serie som  grundades 2015 i USA och sätter en helt ny standard inom professionell hudvård.Produkterna sälj endast via professionell rådgivning efter en kemisk peel. 

Behandlingen föredras att man går i kur om ca 6 tillfällen men efter en behandling känner du super härlig lyster & hudförbättring och något extra. Behandlingen är en kraftfull kemisk peel 30 % eller 50% beroende på hudtyp väljer din terapeut rätt val för dig. Behandlingen är fokus på kemiskpeel  Produkterna är unika och jobbar kraftfullt på huden för olika hudtillstånd som rynkor, linjer , pigmentering 

Vår egen favorit! 

p.a.u.s Signum Face 

Vår egen signum behandling för ansiktet en lyxig ansiktsbehandling med våra egna val! Det bästa av det mesta! En behandling av det ni kunder önskar mest fast i en härlig mix a´la p.a.u.s ! Frans & brynfärg inkl plock/vax ,rengöring, peeling med AHA/BHA syra , massage på ansikte /hals & dekollatge! Specialmask med filler effekt på utsidan plumpar upp och riktig fuktboost! Under tiden masken verkar hand & armmassage! Vi avrundar med lyxiga serum & krämer! Avslutningsvis makeup önskar du inte makeup kan du välja istället djuprengöring med ånga! En riktig askungesaga för din hud från start till mål!

75 min 1295kr

Bas Meny   - Ansikte

Klassisk Ansiktsbehandling 60 min

För dig som önskar en traditionell klassisk behandling
med fokus på rengöring, i behandlingen ingår peeling, ånga portömning, massage & mask samt hudanalys. 

60 min 875 kr

Klassisk Ansiktsbehandling 45 min

Samma innehåll som behandlingen ovan men du väljer om du önskar massage eller porrengöring

45 min 775 kr

Klassisk Ansikte - MAN  60 min

Till alla män er egen ansiktsbehandling! Här är det fokus på rengöring! Vi inleder med rengöring , peeling ånga med porrengöring. Vi masserar ansikte & lägger mask! Som en extra bonus plockar vi och fixar dina bryn!Hudanalys ingår!

 60 min 875 kr

Ansiktsbehandling  - Tonår 45 min

Behandlingen för dig som är under 20 år! Här anpassar behandlingen efter den unga huden! Ordentlig rengöring med peeling, ånga & porrengöring , massage, mask! Hudanalys ingår! En extra bonus är att vid köp av produkter som vi rekommenderar din hud får du 10 % vid behandlingstillfället! 

         45 min 650 kr

Ansikte Super Glow

En lyxig behandling för dig som önskar det bästa på kort tid! Här jobbar vi med specialprodukter samt extra Glow! Vi inleder med rengöring , peeling , massage med specialampuller, därefter lyxig specialmask med extra fuktboost! Vi avrundar med lyxiga krämer & serum samt en Glow produkt! Hudanalys ingår 

35 min 625 kr


Ansikte De stress

 Avkopplande ansiktsbehandling med lyxigt sheet mask! Vi inleder behandlingen med rengöring, peeling massage ansikte hals & dekolletage.Vi lägger Elemis lyxiga sheetmask indränkt med en cocktail av näringsgivande ämnen samt en riktig fuktborst! Under tiden masken verkar masserar vi händer & armar! Vi avslutar med vårdande produkter!

35 min 625 kr 

Spa sköna stunden

För dig som vill koppla av få härlig rengöring, ansiktsmassage följt av mask samt hand & arm massage, hudanalys ingår ej

25 min 475 kr

LPG Collagen Face liftmassage

Vi jobbar med vår effektiva LPG maskin för att ge huden ett minilyft utan kniv. Rengöring, LPG-lifting ansiktsmassage, liftingmask, hand- och armmassage! Masken är en näringsrik collagen mask för extra spänst & antiage 

75 min 1095 kr

Märkesbehandlingar Meny – ansikte

Elemis signum Face  

Underbara! – Elemis
upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård! Vi inleder med välkomstmassage och rengöring följt av ljuvlig avslappnande massage av ansikte, ögon och hals! Därefter peeling och specialmask där vi fokuserar på anti age eller lyster under tiden skalpmassage, vi applicerar mask nr 2 för anti age eller fukt och masserar händer och armar. En effektiv behandling och med total avslappning helt i Elemis anda!

75min 1025kr

Elemis - Aromaexpert                      

I aromaexpert får du allt din hud kan önska sig vi inleder med lätt ryggmassage, dubbelrengöring, dubbel peeling, djuprengöring med ånga följt av Decléors underbara dränage & aromamassage i flera steg, vi väljer en specialmask och du får hand & armmassage

75min 1025kr

Add on - meny ansikte

Vill du plussa på våra märkesbehandlingar

+ Ånga med portömning                  15 min                175kr

+ Brynplock/vax                                15 min                175kr

+ Quick fix make up                          15min                 175kr

+ vax överläpp eller haka                 15 min                 175kr

+ vax överläpp/haka /hals                 25 min                 350kr

Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross Skincare™ är en modern, klinisk hudvårdsserie som ger revolutionerande dermatologiska resultat. Produkterna tillhör kategorin cosmeceuticals – hudvårdsprodukter i gränslandet mellan kosmetika och läkemedel. Innehållet i produkterna baseras på en blandning av naturliga växtextrakt och ingredienser som är baserade på den senaste vetenskapliga forskningen, för att ge samma resultat som vid besök hos hudläkare. Dr Gross fick sitt genombrott med Alpha Beta® Daily Face Peel, det första kliniska peelingsystemet för hemmabruk som når maximal effekt, utan att irritera även den mest känsliga huden. Därefter har han skapat ett flertal multifunktionella produkter som ger resultat även vid komplicerade hudproblem – helt enkelt hudvårdsprodukter som tar vid där det vanliga utbudet av skönhetsprodukter inte räcker till.
Dr Dennis Gross Skincare™ är ett perfekt alternativ och/eller komplement till kosmetisk kirurgi.

Alpha Beta® Professional Peel

En unik ansiktspeel som kan utföras på alla hudtyper. Dr Dennis Gross patenterade behandling är en blandning av 5 olika AHA/BHA- syror som samverkar och ger en djupgående effekt samt ett omedelbart synligt resultat. Alpha Beta® behandlar allt från rynkor, spänstfattig hud, stora porer, fet hy, acne, rosacea, hyperpigmentering, solskador samt andra obalanser. Behandlingen förbättrar hud konditionen och ger spänst, återfuktar, minimerar rynkor och linjer, reglerar talgproduktionen samt dämpar rodnader och jämnar ut hudtonen. Det finns olika alternativ / styrkor som din hudvårdsexpert väljer när du kommer ! För den starkare varianten tillkommer 100kr.

25 min från 875 kr 

För bästa resultat gå 1 gång / månad! 

Alpha Beta® Professional Peel De Luxe

Samma effektiva behandling som ovan, men efter AHA/BHA appliceras en värmande mask med hyaluronsyra och c-vitamin som ger intensiv återfuktning och "plumpar" upp linjer och rynkor och ger en fantastisk lyster. Lätt ansiktsmassage samt hand- och arm massage ingår! 

                                                                                                                                                                       40 min  från 1025 kr

 För bästa resultat gå 1 gång / månad!


 

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram