Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Välkommen till p.a.u.s Skönhet & Hälsa i Linköping


Snart startar din p.a.u.s, en skön avkoppling för kropp och själ.

Vår resa startade 1996 och vi är idag ett av Sveriges största privatägda dagspa-anläggningar.
I fräscha lokaler på över 500 kvm i två plan, kan vi erbjuda det mesta inom hälsa och skönhet. Ett stort utbud av behandlingar, en välfylld shop samt ett pool-och relax område.
Bakom varumärket p.a.u.s står våra välutbildade medarbetare. Alla har en gedigen utbildning inom sin profession, en viktig del för oss på p.a.u.s, så du som kund ska få det allra bästa och senaste.

p.a.u.s affärside är ”att kunna erbjuda alla individer och företag ett personligt och varierat utbud inom SPA, hälsa och skönhet, med högkvalitativa produkter utfört av välutbildade och serviceinriktade medarbetare”.

Vare sig du är privatperson eller företag, stor som liten grupp finns vi här redo att ta hand om dig. Din p.a.u.s börjar nu och vi är övertygade om att just du är värd en p.a.u.s.

Varmt välkommen!

Anna Andersson
Hudterapeut och ägare till p.a.u.s Skönhet & Hälsa

Öppettider 2021:

MÅNDAG - TORSDAG  09.00 - 18.00                       (TIS+TORS BEH TILL 19) FREDAG 9 -17 

LÖRDAG + SÖNDAGAR  stängt  

Kontakt:

p.a.u.s Skönhet & Hälsa AB
Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-mail receptionen@pausekoxen.se

Här finns vi:

Karta klicka här!

Det är vi som är p.a.u.s:

Anna

Ägare
Aukt. Hudterapeut

Gabriela 

Spa terapeut /massage LPG-terapeut 

mammaledig

Helen

         Butiksansvarig     Aukt. Hudterapeut
LPG-terapeut spa/massage

     Rebecca 

Aukt. Foterapeut                       

Malin 

Spa terapeut / massage LPG terapeut        vatteninstruktör                                                   

Peo

Cert. Massör 

Emmelie

Cert. Massör / vatteninstruktör

          Roger

Cert. Massör           

Timea 

Cert. Massör / spa terapeut

Annika 

Aukt. Hudterapeut Spa terapeut / massage 

p.a.u.s förhållningssätt till Covid-19


Vi som arbetar inom spa & hälsobranschen är vana vid att följa föreskrifter och regler för att säkerställa god hygien och våra gästers säkerhet. Med anledning av den generella risken för smitta av Covid-19 har vi som på alla andra platser i samhället just nu regler. Om man har rest i de drabbade områdena eller uppvisar symtom och inte känner sig fullt frisk ska man hålla sig hemma! Tillsammans hjälps vi åt att förhindra smittspridning och tänker och hjälper de som är mest utsatta!  Tänk på att vara extra noga med din handhygien tvål och vatten är en oerhört viktig del att förhindra smittspridning! Vi kommer ibland be er kunder att tvätta händer innan din behandling och våra terapeuter är extremt noggranna med städning , renhållning och desinficering av behandlingsrum och allmänna ytor! Vi har skärpt alla städrutiner ytterligare! För er som vistas i vårt poolområde är det extremt viktigt med dusch av hår & kropp utan badkläder innan du går ner i poolen! Samt en god handhygien!  Vi på p.a.u.s Skönhet & Hälsa följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hantering av risk för smittspridning. Alla medarbetare håller sig löpande uppdaterade om utvecklingen. Ring oss gärna om du har funderingar kring din behandling, träning eller vill ha råd om bokning på något sätt .Vi tillämpar ordinarie regler runt avbokning och hantering presentkort. Ring oss om du är minsta orolig över din behandling vi ska på alla sätt försöka hjälpa dig! 

Tillsammans är vi starka!

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram