Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Hej kära läsare!

Publicerad 2013-10-15, 11:25

Vi fortsätter presentationen av oss här på p.a.u.s. Jag heter Josefine och har jobbat på p.a.u.s sedan 2006, och jobbar som Hudterapeut och Makeupartist. Jag jobbar även med våran nya blogg, och tar hand om våra kära kunder i receptionen.

Min stora passion är att hjälpa våra kunder att få en strålande vacker hy, och hjälpa till att hitta rätt produkter att använda hemma. Makeup tycker jag är fantastiskt roligt, det behövs så lite för en stor förändring.

Min absoluta favoritprodukt är Decleórs Aromessence serum Neroli. Doften av apelsinblomma, sandelträ och enbär är ljuvlig. Serumet återfuktar på djupet, lugnar hudirritationer, förebygger synliga blodkärl, pigmentfläckar, svullnader och oelastisk hud. Och vem säger nej till det! Tänk att tre små droppar kan ge så mycket. Om serumet dessutom kombineras med en creme förstärks cremens effekt upp till tre gånger. Ett måste helt enkelt!

Och på läpparna i höst använder jag bare Minerals nya läppserie Moxie, just nu är favoritfärgen SPARK PLUG, som är ett supersnyggt läppglans.

När jag inte jobbar ägnar jag min tid åt familjen och vänner, och försöker hinna med lite middagar och biobesök mellan varven.

Tack för denna gång och ta hand om er!

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram