Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Här är Rebecca!

Publicerad 2013-11-01, 16:45

Rebecca har jobbat på p.a.u.s sedan April 2013, och har varit i skönhetsbranchen i sju år. Hon är utbildad Hudterapeut på St. Eriks Hudvård i Stockholm.

Rebecca fullkomligt älskar ögonbryn, att färga och forma ett par ögonbryn är ett konstverk som verkligen ramar in och ger ansiktet ett lyft.

Hennes favoritprodukt är ögoncremen Lift & Lighten från Dr. Dennis Gross. " Den ger ett härligt lyft direkt och ger så fin lyster" säger Rebecca som själv använder ögoncremen morgon och kväll.

"Det bästa med p.a.u.s är det unika lugnet som finns här, alla proffsiga terapeuter med olika kompetens gör att vi kan erbjuda något för alla" säger Rebecca.

Musik och sång är ett stort intresse, på sin lediga tid går hon gärna på konserter, och umgås med familj och vänner.  "Jag älskar långresor och dyker gärna" säger Rebecca som tillbringade 2,5 månad i Centralamerika i början av året.

Med det önskar jag er alla en skön helg! Tänd mycket ljus, kryp ner under filten och lägg en ansiktsmask, det gör susen för både kropp och själ!

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram