Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Vår Hudterapeut My!

Publicerad 2013-11-12, 11:30

Här har vi vårt nya tillskott i p.a.u.s-gänget. My jobbar som Hudterapeut och har varit i branchen sedan 2010. Hon utbildade sig till cidescodiplomerad hudterapeut på Gildaskolan i Stockholm.

Det hon brinner lite extra för är ansiktsbehandling och makeup. "Efter ansiktsbehandling ser man ett snabbt resultat och makeup tar verkligen fram de fina dragen hos en männsika, och glädjen hos kunden är det allra bästa" säger My.

Hennes absoluta favoritprodukt nu till vintern är Decléors Neroli nattbalm. "Vem vill inte ha den optimala vårdande och återfuktande produkten under de kalla och påfrestande vintermånaderna?" säger My. Den har en härlig och lyxig konsistens som vårdar och skyddar huden. "Som dessutom ger en fantastisk lyster till huden" säger My som själv använder den nattetid.

Det bästa med p.a.u.s är den otroligt inspirerande miljön, kollegorna och de fina kunderna. "Det är stor satsning på kunskap och kvalitet, och ett väldigt framåttänkande företag" säger My. 

På sin lediga tid tycker hon om att kura ihop i en fotölj med en bra bok och ett glas vin. "Livet är till för att firas och det gör jag ofta med min man och mina vänner" säger My. "Dessutom är jag nybliven husägare, så mycket tid går åt till att bygga och fixa i hemmet" säger My.

Vi hälsar fina My välkommen til p.a.u.s!

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram