Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Vår Hudterapeut Helen!

Publicerad 2013-11-21, 13:30

Det här är Helen som jobbar hos oss som Hudterapeut, Nagelteknolog och med Lpg. Helen har jobbat på p.a.u.s sedan 1999 och har massor av erfarenhet!

Hon brinner lite extra för gelelackning och pormaskar ;) "Resultatinriktade behandlingar, där kunden ser en skillnad är väldigt roligt" säger Helen.

"Det bästa med p.a.u.s är alla tacksamma kunder och kollegorna" säger Helen.

"Vi har en butik fylld med härliga produkter men min absoluta favorit är Dr. Dennis Gross peelpads servetter. Ger fantastisk lyster till huden och passar även den känsligaste huden" säger Helen som själv haft problem med Rosacea senaste året, men med hjälp av Dr. Dennis Gross produkter har huden blivit mycket bättre.

När Helen inte jobbar umgås hon med familj och vänner. "Nu när mina barn börjar bli lite större har jag lite mer tid åt mig själv och försöker hinna med att träna mer" säger Helen. Men hon har aktiva barn, vilket gör att mycket tid spenderas på både fotbollsplaner, i idrotthallar och i stallet. "Det är så roligt att se sina barn glada, så jag är gärna med på deras aktiviteter" säger Helen. Hon gillar även att fixa middagar och fester med släkt och vänner.

Vi är glada att ha Helen här hos oss, och med det önskar jag er en fortsatt härlig dag. Känns som att snön är på gång, och julkänslorna börjar komma!

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram