Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Här har vi härliga Yvonne!

Publicerad 2013-11-27, 15:00

Yvonne har jobbat på p.a.u.s sedan 2005 och är utbildad massör på Bergqvists. Hon jobbar även som vattengympainstruktör och som spaterapeut.

Hennes favoritbehandling är klassisk massage/hot stone MIX. "Det är en så bra kombination, och värmen gör att kunden verkligen slappnar av" säger Yvonne.

Det bästa med p.a.u.s är det stora utbudet av behandlingar, och den härliga stämningen samt alla kollegor.

Yvonnes favoritprodukter är Linnex och Decleors BB-cream. "Linnex är ett djupgående liniment som har en långtidsverkande effekt, vilket är väldigt bra på stela och ömma muskler" säger Yvonne.

Decleors BB-cream är också Yvonnes favorit. För dig som undrar vad en BB-cream är ska jag berätta det. BB står för Blemish Base, en cream som har tagit skönhetsvärlden med storm. Fukt, färg och solskydd i ett.

"Den är så härlig och smidig" säger Yvonne. "Sommartid använder jag enbart BB-cream med ett serum under, men nu vintertid när jag blir lite torrare brukar jag även ha en annan cream under" säger Yvonne.

Yvonne älskar att dansa, hon är ofta iväg med sin man och dansar bl.a bugg. "Att röra på sig är en väldigt viktig del i mitt liv, det ger sådan energi till kroppen och det gör mig väldigt gott" säger Yvonne.

Hon poängterar också hur fantastiskt det är att träna med gummiband. "Att träna med gummiband kan vem som helst göra och man kan befinna sig var som helst. Och det ger sådana resultat" säger Yvonne.

Yvonne sprudlar av energi, både kollegor och kunder är så glada att Yvonne finns hos oss!

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram