Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Här har vi Anna!

Publicerad 2013-12-03, 18:20

Anna har jobbat på p.a.u.s sedan det öpnnade 1997. Hon är utbildad Hudterapeut och är ägare av p.a.u.s Skönhet och Hälsa.

"Min roll numera går till att driva p.a.u.s" säger Anna "Men när jag jobbade aktivit som Hudterapeut var favoritbehandlingen olika längre ansiktsbehadlingar med Darphin och Decleors produkter" säger Anna.

Hon har provat nästan alla produkter i hela butiken och har många favoriter. "Men just nu är jag extra förtjust i Brightneing solution från Dr. Dennis Gross, som ger en otrolig lyster och har en utjämnande effekt" säger Anna. En favorit genom alla år är Darphins Stimulskin ögoncreme. "En utslätande effekt, man kan se resultat direkt" säger Anna.

"Det bästa med p.a.u.s är att jag lever i min dröm och vision" säger Anna. "Det är otroligt stimulerande och inspirerande med alla engagerade och lojala medarbetare och kunder" säger Anna.

När Anna är ledig är tiden given för familj och vänner. "Mitt stora fritidsintresse är heminredning, i alla dess former, både små och stora projekt" säger Anna. Besöka inredningsmässor och små loppisar är en favorit.

"Jag slappnar av med livet på landet och aktiverar mig med att spela tennis" säger Anna.

Att Anna aktiverar sig är det ingen tvivel om, alltid något på gång och fylld med energi!

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram