Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Därför är det här favoriten...

Publicerad 2013-12-05, 08:21

Nu är största delen av p.a.u.s -gänget presenterade, hoppas ni har lärt känna oss lite bättre.

Något som återkommit i presentationerna är en speciell produkt. Tänkte därför berätta lite mer ingående om denna fantastiska produkt.

Produkten heter Alpa Beta Daily Face Peel och är en peeling för hemmabruk. I denna produkt finns en kraftfull blandning av FEM olika AHA-/BHA syror. Det som är så bra är att den passar alla hudtyper och behandlar flera olika tillstånd i huden på samma gång. 

Den förebygger linjer och rynkor, förbättrar hudens struktur, verkar porsamandragande, motverkar acne och rosacea.  Dämpar hyperpigmentering och jämnar ut hudtonen, och ger huden en fantastisk lyster.

Produkten kan användas dagligen, året om. Bra att tänka på är att vänja in huden. Börja med var tredje dag och efter någon vecka kan du prova med  varannan dag. Och sen går det bra att använda produkten dagligen. Tänk på att alltid använda uv-skydd som sista steg i hudvården dagtid.

Hur använder man då denna? Jo, det är två stycken peelingpads, i steg 1 och 2.

STEG 1: Läggs på torr och rengjord hy med cirkulerande rörelser. Låt sedan verka 2 minuter. Steg 1 innehåller 5-6 olika AHA-/BHA syror.

STEG 2: Applicera på samma sätt, och lägg sedan på serum och creme. Steg 2 neutraliserar syrorna. Innehåller vitamin C, grönt te och retionol som förstärker effekten av peelingen.

Detta peelingsystem finns i två olika styrkor. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt  peeling till din hud och dina behov.

Må så gott!

Josefine

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram