Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Mina 10 bästa tips...

Publicerad 2013-12-10, 08:05

Vintern är här, visst är det härligt med den vackra snön!

Och med vintern kommer även kylan, och det innebär att vår hud påverkas. Kylan utomhus och den torra luften inomhus torkar ut vår hud, och då behöver vi vårda den lite extra.

Här kommer mina 10 bästa tips till vintertorr hy!

*Peeling 1-2 gånger i veckan. En peeling gör att du får bort döda hudceller och ökar mikrocirkulationen, vilket förfinar hudytan och ger en frisk lyster.

*Fuktgivande ansiktsmask 1-2 gånger i veckan. För att återfukta huden ordentligt är det riktigt bra att använda sig av en fuktmask, och många går även att sova med.

*Serum under din creme. Serum finns i alla dess former, olja, gel osv. Ett serum djupbehandlar huden, och går snabbt ner och balanserar huden. Det gör stor skillnad i din hudvårdsrutin!

*Hudcremen kan behövas byta ut till en kraftfullare creme än den du använder övriga tiden på året.

*Att gå på en riktigt härlig ansiktsbehandling boostar huden med fukt och ger näring. Min favorit så här års är Decelors Aroma Plastie behandling. Behandlingen inleds med en lätt ryggmassage, följt av rengöring, brynplock, aromamassage, multivitaminmask, och arm och handmassage. Ljuvligt!

*Både läppar, fötter och händer blir oftast torrare vintertid, ta hand om dem lite extra.

 *Kom ihåg att solen finns hos oss året om, och att UV-strålarna når oss både när det är moln och snö. Så ett UV-skydd året om, det finns smidiga cremer och foundations som innehåller uv-skydd.

*För att smörja huden inifrån är det alltid bra att äta bl.a nötter och fet fisk. Vitamin A och E är kraftfulla antioxidanter som påverkar huden positivt. Bär i olika dess former är också nyttigt för huden.

*Lyxa till det med Decleors kroppsbalm innan du kryper ner i sängen. Andas in, smörj kroppen och vakna superlen.

*Var glad, det påverkar både din kropp och själ!

/Josefine

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram