Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

p.a.u.s rengöringsskola

Publicerad 2014-01-09, 11:15

Renöring och ansiktsvatten morgon och kväll är viktigt för att få bort makeuprester, och hålla huden fri från döda hudeceller och olika föroreningar. I bland kan det kännas som en djungel när det gäller hudvård. Att veta vilken rengöring som passar är inte alltid det lättaste. Här är en liten guide hur du kan tänka.

NORMAL/TORR HY- Använd gärna en rengöringsmjölk som inte torkar ut huden.

FET/BLANDHY- Har du en fetare hy brukar det vara skönt med en gel, mousse eller en löddrande rengöring för att få en uppfräschande känsla och verkligen känna sig ren.

KÄNSLIG HY- För en väldigt känslig hy är det viktigt att rengöra huden skonsamt. Många rengöringar för känslig hy behöver inte tvättas av med vatten, utan används med pads.

Genom att använda en rengöring för rätt hudtyp är en bra grund för att få huden i bra balans.

Vatten och tvål? Nej, vanlig tvål är inte särskilt skonsamt mot huden, torkar lätt ut och gör att din hud kommer i obalans.

Efter rengöring är steg 2 att använda ansiktsvatten. Beroende på hudtyp finns olika ansiktsvatten. Ansiktsvattnet återfuktar huden, har en renande och talgbalanserande effekt för den som behöver det.

För att få en djuprengörande effekt är det toppen att några gånger i veckan använda en peeling. Peeling håller huden mjuk och stimulerar cellförnyelsen. Peeling motverkar även tilltäppta porer. Peeling gör även din hud mer mottaglig för kommande produkter, ex mask eller fuktcreme. För att få rätt peeling för rätt hudtyp besök en hudterapeut. Ex om du har en väldigt känslig hy bör du undvika peelingkorn, då det kan irritera huden istället.

Inom några dagar kommer Decleor med deras absolut bästa och prisvärda kampanj. Rengöringar och ansiktsvatten i dubbel size för samma pris som ordinarie. Det får du bara inte missa!! Nästa vecka fyller vi hyllorna med rengöring och ansiktsvatten, och ger dig såklart all hjälp du kan behöva!

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram