Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Hudvård för män

Publicerad 2014-01-15, 08:09

Hur mycket skiljer sig huden på män och kvinnor?

Framförallt har män oftast tjockare och grövre hud. Skäggväxten gör att huden blir grövre men kan även bli känslig vid många år av rakning. Man ser även att män oftare har fetare hy. Det är minst lika viktigt för män att vårda sin hy som för kvinnor.

De flesta män (inte alla dock) vill att det ska gå fort att ta hand om huden. Så mina tips till er män är att:

*RENGÖRING Använd alltid en bra rengöring..går att hitta smidiga rengöringar som går att använda i duschen, och även rengöring som är som en peelinggel. Anledningen till användning av rengöring? Det motverkar tilltäppta porer och håller huden fräsch, dessutom bra vid problem med inåtväxande hårstrån.

*RAKNING Vårdande rakskum eller gel motverkar irritation och underlättar rakningen.

*FUKT OCH SKYDD Aftershave och ansiktscreme i ett är ju en riktigt bra produkt som är väldigt användbar. Kan användas både efter rakning och alla andra dagar. För att återfukta och lugna huden.

Ansiktsbehandlingar för män ökar stadigt. Har man väl tagit sig till en hudvårdsalong en gång, kommer man mer än gärna tillbaka. Det är lätt att tro att det är en "kvinnogrej" men det är det absolut inte! Ansiktsbehandling och hudvård är minst lika viktigt för män!

Så killar, börja ta hand om er hud nu!! Du kommer garanterat inte ångra dig! För vem vill inte ha en fräsch och välmående hy?

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram