Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Varför använda serum under creme?

Publicerad 2014-02-20, 11:05

Det finns en uppsjö av olika typer av serum, men tänkte berätta lite just om Decleors aromessence-serum. Aromatiska oljor har använts i tusentals år på grund av deras välgörande egenskaper. Decleor har tagit tillvara på dessa naturliga extrakt och kombinerat med teknisk hudvårdsexpertis.

Aromessence-serum har en förmåga att penetrera på djupet. Serumets bakteriedödande och antiseptiska egenskaper gör att miljön runt cellen renas och kan tillgodogöra sig andra ingredienser bättre. Cellförnyelsen stimuleras och ger efterföljande creme förstärkt effekt. Aromessence-serum är som en budbärare som tar med sig efterföljande produkter så att de kan verka på djupet. Så på de sättet ökar effekten av hudcremen med upp till tre gånger.

Dessutom har doftmolekylerna en stimulerande effekt på vårt sinnestillstånd vilket ökar välbefinnandet!

Det man lätt kan undra är om serumet kan orsaka orenheter i huden? När man börjar använda aromessence-serum blir det oftast en storstädning av huden och underliggande slag kan komma upp till ytan. Det är inte alltid det blir så men det kan ta några veckor innan huden blir i fin balans.

I Deceors lilla "serumfamilj" finns just nu 7 olika sorters serum, och vi väntar med spänning på en nykomling! Så det finns ett aromessence-serum för alla åldrar och alla hudtyper, och i vissa fall kanske man föredrar att byta ibland, beroende på årstid och hudens kondition.

Visste du att.. det går åt 1500 blomblad från damaskrosor för att producera en enda flaska (15 ml!!) av aromessence-serumet Rose d Órient för känslig hy? Helt otroligt!

Idag har jag på mig Aromessence-serum Neroli som är fuktgivande och väldigt lystergivande, jag bara älskar dessa små droppar!

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram