Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Vem vill inte ha en superfräsch hy med fin...

Publicerad 2014-04-07, 17:03

Jag känner nog ingen i alla fall.. 

Grunden i en snygg makeup är så himla viktig för ett fint resultat. Tänkte berätta för er hur jag lägger min bas för absolut snyggast och bäst resultat. 

Tvätta dig med rengöring och smörj alltid in dig med fuktgivande creme innan din makeup.

Steg 1 PRIMER: En primer motverkar torrhet och får makeupen att sitta bättre, samt dämpar fina linjer och förstorade porer. Min favorit är "bareMinerals Primer Brightening" som är en lystergivande primer. Du tar ett pump av den fjäderlätta primern och applicerar i hela ansiktet. 

Steg 2 CONCEALER: De bästa skönhetsknepet alla gånger! Concealern döljer mörka ringar, utslag, ytliga kärl och ojämnheter i huden. I denna kategori har jag två favoriter. "bareMinerals concealer light 2" som är en krämig concealer som täcker väldigt bra, en extra bonus är den lilla spegeln som sitter i burken! Min andra favorit är "bareMinerals Luminous nr 2"  den ljusar upp ögonpartiet väldigt fint, och lägger sig inte i linjerna runt ögonen. Smidig penna i cremekonsistens.

Steg 3 FOUNDATION: Foundation ger dig en fräsch och naturlig hudton med fin lyster och jämnar till hudtonen.  Jag kör stenhårt med "bareMinerals Original Foundation i färgen LIGHT" Den har en varm underton. 

steg 4 PUDER: Hjälper till att fixera makeupen, balanserar överflödig talg och ger en jämn och len yta. Jag ska väl erkänna att jag glömmer bort det ibland, kan vara för att jag sällan blir blank och att foundation sitter så bra. Men ska skärpa mig på denna punkt...

steg 5 ROUGE: (Och ev. bronzer och highlight) Måste nog säga att jag tycker rouget är lite pricken över i:t när det gäller basen i en makeup! Det ger liv, lyster och formar ansiktet.  Bland rougen är favoriterna många, men mitt allra käraste rouge är färgen "The One" från bareMinerals som funkar till allt! (Rouget är på bilden) 

Highlight ger lyster och skimmer till huden, kan appliceras på kindbenen, ögonbenen, och runt läppkonturerna. Jag älskar bareMinerals Pure Radiance..supersnygg! 

Hoppas ni har fått lite inspiration av dagens inlägg, och vet hur ni ska göra imorgon när ni vaknar ;) Om inte annat till helgen. 

Ha en skön kväll! /Josefine

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram