Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Två enkla tips för kropp och själ när hösten ...

Publicerad 2014-09-23, 09:03

Nu har vi haft en lång och skön sommar, men nu känns det att hösten är här på rikigt! Vi känner att vi behöver mer kläder, tjockare jacka och vantarna på. För huden innebär det också förändringar, dina hudvårdsprodukter kan behöva kollas över. Alla har olika hudtyp, men de flesta känner sig torrare och att huden tappar lite lyster. Men det finns så mycket du kan göra för ett ge huden fukt, näring och lyster!

För att få en riktigt bra och snabb effekt så är Dr Dennis Gross peelingsystem ett tips! Produkten innehåller en blandning av FEM olika AHA-/BHA syror. Alpha Beta Daily Face Peel passar alla hudtyper, även den mest känsliga huden. Peelingsystemet ger huden lyster, fukt, och förbättrar hudens fasthet och spänst. För dig med oren hy verkar produkten porsammandragande, motverkar acne och förbättrar hudens struktur. Även för dig med rosacea ger denna produkt jättabra effekt. Som du hör så får man en massa härliga effekter i en och samma burk!

Det finns ju även en massa mys för själen. En filt och ett levande ljus gör susen en kall höstkväll. Här på p.a.u.s säljer vi jättefina doftljus med en massa olika härliga dofter.

Collection Bianco är ett märke som snabbt blivit populärt  på p.a.u.s och är doftljus tillverkade i sojavax. Vi har även de populära doftljusen från me & friends, svensktillverkade sojavaxljus från Österlen. Vi fyller på mer och mer inredning både i webbshoppen och i p.a.u.s butik. Så här finns mys både för kropp och själ! http://www.pausekoxen.se/sv/inredning/ 

Varmt välkomna!

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram