Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Är DU en torris? ...

Publicerad 2014-10-09, 11:57

Det kanske beror på hur man ser det.. men en torr hud är inte ovanligt, särskilt när hösten och vintern kommer! För er som är riktigt torra i huden så har det kommit en fantastisk serie från Decleór med namnet Intense Nutrition. Smörjde just in mina händer i skrivande stund med den nya handcremen, och kan inte låta bli att dofta på händerna, ljuvig och inte ett dugg kladdig.

Serien är baserad på växtingredienser som tål allt från stark kyla till stark värme. I kallt och torrt klimat behöver vi extra vård och skydd till huden.

En av hudvudingredienserna är Essentiell olja från Mejram. Mejram är mycket närande, fuktighetsgivande och skyddar mot yttre påfrestningar.

Är du osäker på om du är torr i huden? Några saker som kännetecknar torr hud är att den kan kännas stram och känslig. Huden kan i visa fall flagna och klia, och man kan ibland se fina torrhetslinjer. Torr hud är delvis ärftligt men även av fler orsaker som mycket sol, vinterväder, torrt och varmt inomhusklimat. Huden kan även bli torr av för starka rengöringsprodukter och om man badar och duschar för ofta.

I serien finns fyra produkter. Serum, Dagcreme, Nattbalm och en Handcreme som snabbt blivit min favorit!

På vår webbshop kan du läsa ännu mer om produkterna!

http://www.pausekoxen.se/sv/decleor-intense-nutrition/

Handcremen får nog följa med hem redan idag! ;)

Väl mött!

/Josefine

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram