Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Alla män är ju också värda att bli ompysslade!

Publicerad 2014-10-21, 12:18

När det kommer till hudvård och behandlingar är det många som tänker att det är mer för kvinnor. Men där är svaret nej! Män behöver också bli ompysslade och ta hand om sig. Dock visar trenden att män tar hand om sig mer nu än förr. Det har blivit mer accepterat att även män går på ansiktsbehandling och använder hudvårdande produkter.

Ett bra sätt att bli introducerad i denna värld är att få en present till farsdag med både behandling och produkter anpassade för män! Vi har skräddarsytt ett paket just för män som behöver bli ompysslade.

I farsdagpaketet ingår: En skön ryggmassage, och sedan ansiktsrengöring, ansiktsmassage och mask. När masken verkar får herren hand och armmassage. Dessutom får herrn ett hudvårdskit med tre produkter anpassade för män. Allt detta till priset av 475:- (ordinarie pris 640:-) Läs mer i länken nedan, när du beställt din behandling är det bara att ringa och boka behandlingen. 013-146050. Paketet skickas hem till dig med produkter och ett presentkort på behandlingen!

http://www.pausekoxen.se/sv/e-handel-produktsida/herrprodukter/fars-dag-kit---behandling/

Ha en fin höstdag!

/Josefine

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram