Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Hudterapeuten tipsar om ren hy!

Publicerad 2015-01-21, 17:38

Finns det något härligare än att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng?! Det är de små stunderna som gör livet fantastiskt, särskilt så här års! Jag längtar till kvällen, då jag ska få tvätta ansiktet med min helt fantastiska löddrande och väldoftande rengöring http://www.pausekoxen.se/sv/e-handel-produktsida/decleor-rengoring/200-ml-3-in-1-hydra-radiance-smoothing-/ och ansiktsvatten som sänker PH-värdet i din hud efter rengöring, och för att få maximalt upptag av serum och creme efteråt. http://www.pausekoxen.se/sv/e-handel-produktsida/decleor-rengoring/400-ml-essential-tonifying-lotion/

Det är en helig stund! Få bort sminket, få bort avgaserna, få bort fria radikaler, få bort alla andra partiklar som gärna förstör vår hud. Och vad är det bästa på morgonen? (förutom min morgonkaffe och tända ljus)

Jo, rengöringen med min superhärliga mousse. Få bort alla partiklar, toxiska ämnen och slaggprodukter som huden rensat ut under natten. Sådant som lyckades ta sig in i alla fall och sådant som kroppen inte vill ha från mat, dryck och stress.

Rengöring är grunden i vår hudvård. Utan rengöring kommer inte dina produkter ha samma verkan på huden. Så vad kommer du göra nu? Längta tills stunden är kommen och rengöra huden?! Se till att all smuts och partiklar försvinner, och hjälp kommande produkter att gå ner i huden!

Älska känslan av ren hud!

Våga använda rengöring!

Våga ta hand om huden!

Våga ta hand om DIG!

Varma och rena hälsningar My

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram