Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Terapeuten tipsar v. 11

Publicerad 2015-03-10, 10:56

Att förbereda huden för en dag på stranden och göra den mjuk och len genom att få bort döda hudceller med en väldoftande bodyscrub är en underbar skönhetsrutin och ger en jämnare solbränna. Året om är det bra att använda scrub, på vintern när man gärna blir lite torrare är det perfekt att peela kroppen och få bort dom torra hudcellerna samtidigt rengör-och masseras huden när man scrubar. Jag rekommenderar att scruba kroppen 1-2 gånger i veckan, ha gärna din scrub i duschen där den är lättgänglig.

Att komma till p.a.u.s på en bodyscrub är en härlig och skön upplevelse. Terapeuten peelar hela din kropp med en av våra fina scrubar från Darphin, Decléor eller Phytobiodermie. Behandlingen blir också som en avslappningsmassage då den är väldigt avkopplande och genom att man masserar med scruben ökar blodcirkulationen. Efter en scrub när huden är ren absorberar huden lättare t.ex en kroppsolja eller bodylotion när du smörjer in den.

Min favorit bland våra kroppepeelingar är Darphins Perfecting body scrub som jag använder i duschen, den doftar härligt, är lättjobbad och har mycket korn. PASSAR ALLA!

Hälsar Malin

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram