Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Terapeuten tipsar!

Publicerad 2015-03-13, 13:45

Vardagslyx-nytta med nöje

Hej, är du som jag aktiv på jobbet och fritiden, tränar mycket och tycker att du står i duschen jämt?
Huden stramar lite, känns torr och du längtar efter att bli len, mjuk och dofta underbart. Även håret känns frissigt och saknar glans efter alla tvättar.
Då har jag glädjen att få dela med mig av vad jag just upptäckt.
För att få denna härliga lena hud så peelar jag kroppen 1-2 ggr i veckan med Decléors nya AROMA CLEANSE. Den är en riktig fruktcoctail för huden, se bara vad den innehåller; Växtessence av grapefrukt. Sockerkorn, arganskal och apelsinskal. Fruktsyra från druva, ananas och passionsfrukt. Solrosolja och soja. Mandelolja och vitamin E! Hallå! Vilken näringsbomb!
Används 1-2 ggr i veckan, över hela kroppen. Ge extra uppmärksamhet på armbågar, knän och fötter. Gelén masseras in på torr hud, omvandlas till en silkesmjuk olja, tillsätt vatten och den får en mjölkig konsistens för att underlätta avtvätt.

Och nu till efterrätten!

Efter en härlig dusch kan jag nu smörja in hår, kropp och ansikte med en och samma produkt! Jag tar det en gång till… Efter en härlig dusch kan jag nu smörja in hår, kropp och ansikte med en och samma produkt! AROMA NUTRITION – en delikat och vårdande ”MULTI-USE” 100 % naturlig olja för ansikte, kropp och hår. Kan det bli bättre?! Tänk vad plats det blir över i necessären…
Oljan har en ”dry touch” som snabbt går ner i huden och utan att kladda. Och i ditt nytvättade, handdukstorkade hår smeker du i några droppar, eller i topparna i torrt hår och ditt hår ser blankt och mjukt ut.

Doften, vem blir inte påverkad av dofter? Aroma Nutritions doftsammansättning har en fin feminin doft samt har en mjukgörande, avslappnande och avstressande effekt samt lugnar hudirritationer. Oljan kan användas dagligen.
Så efter mina vattengympapass på jobbet eller efter Kenpo på fritiden, passar detta mig utmärkt. Snabbt fräsch på jobbet eller avslappnad och väldoftande på kvällen när jag kryper till kojs, utan att kladda ner lakanen.
Praktiskt, enkelt och bara så LYXIGT.


Hälsar Marie

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram