Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Terapeuten tipsar om vårsnygga händer!

Publicerad 2015-03-27, 09:41

Äntligen är det dags att prata om lite naglar inför vår och sommar! Mycket ser vi i formväg. Rak, spetsig (supertrendigt), men till störst del är det den korta, lite runda, välmanikyrerade nageln som står i fokus. Högglansiga naglar med fina nagelband och en välsmord hand är prio ett. Så glöm inte att smörja händerna med en närande och väldoftande handkräm, t ex Decleors Hand cream. Den jobbar återfuktande, skyddande och mjukgörande. Sen när nagellacket har torkat får nagelbanden en härlig olja som motverkar spruckna och uppväxta nagelband och är näringsgivande för både nagel och nagelband.

Decleórs unika hand- och nagelolja är baserad på 100% rena naturliga essentiella oljor av t ex myrra, citron och persilja som närar, stärker och skyddar. Och ju mer vi använder nagelolja, desto vitare blir vår nagel och den blir stark och flexibel för optimal hållbarhet. O.P.I har kommit med den superhärliga Hawaii-collection vår/sommar 2015 som finns att köpa hos oss på p.a.u.s. Glöm inte bas- och topplack så nagellacket sitter så länge som möjligt och är riktigt glansigt och fint. Här på p.a.u.s hittar du också gelelackning. Ett nagellack som sitter upp till 3 veckor. Hur skönt är det inte att slippa tänka på lacket i flera veckor? Och vi har en hel del färger att välja mellan!

Det finns tre stora trender ibland nagellacken i vår.

NUDE

Den trenden har hållit i sig ett tag och vem vet när den kommer dö ut. Men med den naturliga nageln i fokus får handen en lyxig fräschör och det bästa av allt är att det passar till alla klädstilar och färger. Exempel på dem är "Don´t you take lei away" och "Passion" och "Don´t bossanova me around"

KLARA FÄRGER

Det är helt fantastiskt när man får börja bära starka färger på nageln. Allt från rött, till grönt, till lila. Bara det syns! En supersommrig färg är "Suiz shops & island hops" och "Lost my bikini in molokini" och även "Strawberry Margarita"

METALLIC

Det skapar verkligen ett häftigt djup i färgen och skiftar också lite beroende på vilket ljus det träffas av. O.P.I har tagit fram en helt magisk aqua-ton "This color´s making waves", hur snygg som helst. I kollektionen hittar vi också en riktigt giftgrön ton "My gecko does tricks".

Sen finns det hur mycket som helst som bör nämnas. Mönstrade naglar, asymetriskt målade naglar, vita naglar, pasteller i alla färger, linjer och grafiska mönster, framhäva "månen" med färgen eller lämna den färglös och så mycket mer!

Ha det bra!

Hälsar Rebecca

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram