Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Vi har lösningen för dig som vill få lena ben!

Publicerad 2015-04-09, 15:40

Våren är här! Underbart skönt att få stoppa undan vinterkläderna och ta fram den lite tunnare, färggrannare och snyggare vår-outfiten! Kjol och 3/4 byxor på, livet är perfekt fram till du upptäcker skogen av hår som under långkallingarna fått växa och gro hela vintern. Ahhhh!

Lugn! Vi har lösningen för Dig! Vi vaxar helt enkelt bort håret på benen, varför inte ta bikini och armhåla när du ändå är igång?! För att uppnå lång hållbarhet på vaxningen gäller som med allt annat att man är frekvent. Börja vaxa redan nu, så får du sommarfina och hårfria ben till semestern! Ju mer du vaxar (och mer regelbundet) desto mindre hår växer, desto jusare strån och desto tunnare och mjukare strån. Släng rakhyveln och gå för ett bättre och mer långvarit resultat!

Första gångsvaxare? Ja, det kommer att kännas, men lyxa till det med ett glas champange innan eller efter så står du ut! Och det är ju bara var 4:e vecka, det fixar du! Tänk på alla fördelar.

* Lång tid innan håret växer ut

*Mjukare hårstrån

*Glesare hårväxt

*Vi gör jobbet åt dig, du behöver bara komma hit och lägga dig

*Snyggaste benen i sommar

Varför inte bli vårfin på övriga kroppen när du ändå är här! Under aprilmånad har vi exklusiva specialerbjudande för Dig som vill bli lite extra vårfin och unna Dig lite egentid!

Så välkommen att ringa eller kika in på hemsidan och läs mer om våra erbjudanden!

Jag går och värmer på vaxet! :)

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram