Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Fotvård på p.a.u.s i Linköping

Ett par välvårdade fötter känns bra i hela kroppen. Tänk på att fötterna bär upp hela din kropp, utsätts för mycket och ska hålla länge! Paus fotvårdsterapeut utför medicinsk betingad fotvård. Tyvärr godkänner inte skatteverket medicinsk fotvård som friskvård!

Pedikyr är godkänt som friskvård av skatteverket och ingår på våra friskvårdskort. Pedikyr är för dig med " Friska lätta fötter" som inte har så mycket förhårdnader eller andra fot problem .....

Pedikyr inkl lackning 50 min

För dig som inte har så mycket förhårdnader och andra problem med fötterna. I behandlingen ingår fotbad, scrubb av fot & underben. Vi filar hälarna och klipper samt rensar och fixar runt nagelbanden. Fot & ben masseras och vi avslutar med lackning  

50 min 695 kr  

Fotvård 55 min (medicinsk) 

Kom gärna med olackade naglar.
Fötterna får njuta av ett härligt fotbad i 5-10 minuter. Hård hud och ev. liktornar avlägsnas, naglarna klipps och slipas vid behov. Nagelbanden rengörs och huden filas med en sandpappersfil. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage. Lackning ingår ej. Önskar du lackning kortare vi ner fotvården till ca 40 min bara säg till!

55 min 695 kr

Fotvård 25 min (medicinsk) 

I delbehandlingen prioriterar vi dina behov. Kanske behöver hälarna extra omsorg eller dina tånagalar. Kanske besväras du av liktornar.
Lackning ingår ej.

25 min 495 kr

Lackning i samband med behandling

För dig som valt medicinsk fotvård 55 eller 25 min och önskar lägga till lackning. 

Tänk på torktid upp till 20 min.
Sitt gärna ner i vårt väntrum eller lounge.

15 min 250 kr


   

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram