Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Massage på p.a.u.s i Linköping

Vi jobbar med många olika typer av massage både djupgående eller mera avslappnande. Läs och bekanta dig med vår meny välkommen att höra av dig om du tvekar vad just du behöver! Vi säljer även friskvårdskort som du kan ladda på olika belopp och nyttja dina friskvårdspengar. Kortet gäller 1 år från inköpsdatum.

Friskvårdsmassage De stress 

Kroppsmassage som passar alla som behöver komma ner i varv! I behandlingen ingår baksida rygg, nacke , axlar, vi masserar händer & armar samt avslutar med ansiktsmassage samt skalp & dekolletage! Vi jobbar med Elemis lyxiga aromatiska De stress olja! 

50 min 895 kr 

Klassisk massage

Svensk klassisk massage består av ett antal grundgrepp. Med dessa bearbetas muskler och bindväv, vilket gör dem mjuka och elastiska.
Av massören kan du få tips på träning, avslappning och stretchövningar.

Massagens effekter är många, bl. a;
* ökar genomblödningen i musklerna
* ökar utsöndringen av slaggprodukter
* motverkar ärrbildning efter skador i muskelvävnaden
* ökar återhämtningsförmågan i musklerna efter ett träningspass
* motverkar spänning vid smärttillstånd
* ger en djupare och lugnare andning
* ger ökad kroppskännedom och en större medvetenhet om kroppens sinnessignaler.

25 min 495 kr

50 min 795 kr

75 min 1050 kr

................

Massage/hot stone

Friskvårdsmassage i kombination med varma stenar/hot stone. Ett val många gillar! 

50 min 795 krHot stonemassage

Hot stone massage är en holistisk massage som berör både kropp och själ. Massagen har en mycket effektiv verkan på musklerna och förstärker den klassiska massagen. Man kommer lätt åt knutar och muskelspänningar samt löser upp eventuella blockeringar och det ger en underbar känsla av harmoni och positiv energi. Massagen utförs med noggrant utvalda och handplockade stenar från Peru. Upplevelsen av massage med stenar är som att vara omvälvd av ett mjukt hav.

Hot stone massage 25 min 495 kr

Hot stone massage 50 min 895 kr

 

Andningsmassage

(Lothorpsmetoden)
Denna massage är en del av den klassiska massagen där fokus speciellt ligger på andningen och andningsmuskulaturen. Behandlingen innehåller specifik massage av andningsmuskulaturen samt kontroll och instruktioner om rätt andning. Huvudsyftet är att öka lungornas ventilationsförmåga och därigenom komma tillrätta med andningsrelaterade problem.
Att andas rätt ger bättre stabilitet i bål samt mindre spänningar i nacke och axlar.

De muskler som behandlas sitter i ryggen, runt axlarna, i nacken, runt bysten, mellan revbenen och i bröstkorgen samt magens muskler och diafragman. Spända muskler i dessa områden kan leda till en ytlig och högt belägen andning.
Vid slutet av behandlingen hjälper vi dig också manuellt att ventilera lungorna.

Andningsmassage är speciellt bra vid exempelvis;
* astmaliknande problem (tungandad), doftallergier, astma, KOL
* envisa och återkommande problem i nacke/axlar
* svaghet och problem i ländområdet, stress samt huvudvärk.

Efter behandlingen skall det kännas mycket lättare att andas. Denna massage är bra att göra i kombination med andra andningsövningar som t ex i yoga, meditation m m.

 50min 795 kr

................

Fibromassage

Massagen är framtagen för dig med fibromyalgi. Det är en mycket mjuk massage, som inte skall stimulera någon smärtpunkt i samband med behandlingen. Massagen utföres med speciell massagekräm, mycket värme som gör det lättare att slappna av.

 1 tim 20 min 895 kr

............

Avslappningsmassage

En mjukare och mer avslappnande form av den klassiska massagen. Avslappningsmassagen inte är lika djupgåendemuskulärt som den klassiska.
För dig som vill ha en mjukare och lugnare behandling.

25 min 495 kr

50 min 795 kr

75 min 1050kr

................

 

ELEMIS Spamassage

Helkroppsmassage med aromatiska oljor ! Ljuvlig massage som passar alla 

 50 min 895 kr

Energimassage

Energimassage härstammar från Japan och syftar liksom akupunkturen till att balansera den energi som cirkulerar i kroppen och som följer vissa kanaler. Massagen ges under 20 minuter. Kunden sitter i en speciell energimassagestol. Kunden behåller kläderna på. Energimassage utföres enligt tradition med massage, akupressur och töjningar på rygg, nacke, axlar, huvud, armar, händer och säte. Massagen används framför allt i förebyggande syfte och är allmänt stärkande på muskulatur, nervbanor, lymfsystem och blodcirkulation. Energimassage ger avspänning, motverkar stress och är koncentrationshöjande.

 20 min 495 kr

Terapeutisk gravidmassage 

Behandlingsmetoden Terapeutisk Gravidmassage™ har utvecklats av John Carrier i syfte att hjälpa gravida på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet.

Syfte;  Behandla på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt. Rehabilitera korrekta rörelsemönster och balans i kroppen. Förebygga smärta och stress under graviditeten och den första tiden som nybliven mamma. Behandlingen kan göras under alla graviditetsveckor och utförs på speciellt anpassad gravidkudde. Vid första besöket görs en hälsodeklaration. 

Om din partner är intresserad av att lära sig mer om din graviditet, så får du gärna ta med dig din partner på denna behandling

Behandlingen utförs av certifierad Terapeutisk Gravidmassör utbildad vid Behandlingsteam John Carrier. Allt för att öka den gravidas välmående och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet.

50 min 795 kr 

75 min 1050 kr 

 

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram