Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

Massage på p.a.u.s i Linköping

Vi jobbar med många olika typer av massage både djupgående eller mera avslappnande. Läs och bekanta dig med vår meny välkommen att höra av dig om du tvekar vad just du behöver! Vi säljer även friskvårdskort som du kan ladda på olika belopp och nyttja dina friskvårdspengar. Vi är även anslutna till wellnet & Epassi 

Friskvårdsmassage De Stress - Delux 45 min 995 kr 

Kroppsmassage som passar alla som behöver komma ner i varv! I behandlingen ingår baksida rygg, nacke, axlar, vi masserar händer & armar. Ansiktsmassage följt av en återfuktande sheet mask. Under tiden masken verkar masseras dekolletaget & skalpen. Som avslutning masseras ansiktet med ansikts rollers. Vi jobbar med Elemis lyxiga aromatiska De stress olja!

Denna kan du nyttja till ditt friskvårdsbidrag !

Friskvårdsmassage De stress 

Kroppsmassage som passar alla som behöver komma ner i varv! I behandlingen ingår baksida rygg, nacke , axlar, vi masserar händer & armar samt avslutar med ansiktsmassage samt skalp & dekolletage! Vi jobbar med Elemis lyxiga aromatiska De stress olja! 

Denna kan du nyttja till ditt friskvårdsbidrag !

45 min 995 kr 

Klassisk massage

Svensk klassisk massage består av ett antal grundgrepp. Med dessa bearbetas muskler och bindväv, vilket gör dem mjuka och elastiska.
Av massören kan du få tips på träning, avslappning och stretchövningar.

Massagens effekter är många, bl. a;
* ökar genomblödningen i musklerna
* ökar utsöndringen av slaggprodukter
* motverkar ärrbildning efter skador i muskelvävnaden
* ökar återhämtningsförmågan i musklerna efter ett träningspass
* motverkar spänning vid smärttillstånd
* ger en djupare och lugnare andning
* ger ökad kroppskännedom och en större medvetenhet om kroppens sinnessignaler.

25 min 550 kr

50 min 875 kr

75 min 1150 kr

................Massage/hot stone

Friskvårdsmassage i kombination med varma stenar/hot stone. Ett val många gillar! 

45 min 995 krHot stonemassage

Hot stone massage är en holistisk massage som berör både kropp och själ. Massagen har en mycket effektiv verkan på musklerna och förstärker den klassiska massagen. Man kommer lätt åt knutar och muskelspänningar samt löser upp eventuella blockeringar och det ger en underbar känsla av harmoni och positiv energi. Massagen utförs med noggrant utvalda och handplockade stenar från Peru. Upplevelsen av massage med stenar är som att vara omvälvd av ett mjukt hav.

Hot stone massage 25 min 550 kr

Hot stone massage 45 min 995 kr
Behandling med Koppning 

Koppning är en traditionell metod inom kinesisk medicin och kan liknas vid djup bindvävsmassage. Koppning används främst vid olika typer av smärta men också för att stimulera akupunkturpunkter. Det undertryck som skapas av kopparna ger ökad blodcirkulation och påverkar det lymfatiska systemet (kroppens reningssystem), bindväven, huden och underliggande vävnad. Behandlingen börjar med mjuk massage för att öppna upp lymfsystemet samt klassisk massage för att identifiera problemområden innan kopparna sätts på plats. Observera att koppning ofta ger sugmärken/blåmärken på de områden som behandlas. 

45 min 895 kr 

Massage med koppning 

I den här behandlingen kombineras massage tillsammans med koppning. Koppning är en gammal traditionell läkekonst främst används vid olika typer av smärta. Koppning ges lokalt eller massage och är ett utmärkt komplement till massage för att få effektiv behandling av stela och ömma muskler. I kopporna bildas ett undertryck som lyfter upp huden och öka blodgenomströmning, musklerna slappnar av och utrensning av slaggprodukter.
Observera att koppning ofta ger sugmärken/blåmärken på de områden som behandlas. OBS! Koppning skall undvikas om du har hjärtproblem, högt blodtryck, är diabetiker, strokepatient, gravid eller äter blodförtunnande medel.

45 min 895 kr

Andningsmassage

(Lothorpsmetoden)
Denna massage är en del av den klassiska massagen där fokus speciellt ligger på andningen och andningsmuskulaturen. Behandlingen innehåller specifik massage av andningsmuskulaturen samt kontroll och instruktioner om rätt andning. Huvudsyftet är att öka lungornas ventilationsförmåga och därigenom komma tillrätta med andningsrelaterade problem.
Att andas rätt ger bättre stabilitet i bål samt mindre spänningar i nacke och axlar.

De muskler som behandlas sitter i ryggen, runt axlarna, i nacken, runt bysten, mellan revbenen och i bröstkorgen samt magens muskler och diafragman. Spända muskler i dessa områden kan leda till en ytlig och högt belägen andning.
Vid slutet av behandlingen hjälper vi dig också manuellt att ventilera lungorna.

Andningsmassage är speciellt bra vid exempelvis;
* astmaliknande problem (tungandad), doftallergier, astma, KOL
* envisa och återkommande problem i nacke/axlar
* svaghet och problem i ländområdet, stress samt huvudvärk.

Efter behandlingen skall det kännas mycket lättare att andas. Denna massage är bra att göra i kombination med andra andningsövningar som t ex i yoga, meditation m m.

 50min 875 kr

................Fibromassage

Massagen är framtagen för dig med fibromyalgi. Det är en mycket mjuk massage, som inte skall stimulera någon smärtpunkt i samband med behandlingen. Massagen utföres med speciell massagekräm, mycket värme som gör det lättare att slappna av.

 1 tim 20 min 950 kr

............


Avslappningsmassage

En mjukare och mer avslappnande form av den klassiska massagen. Avslappningsmassagen inte är lika djupgåendemuskulärt som den klassiska.
För dig som vill ha en mjukare och lugnare behandling.

25 min 550 kr

50 min 875 kr

75 min 1150kr

................


 

ELEMIS Spamassage

Helkroppsmassage med aromatiska oljor ! Ljuvlig massage som passar alla 

 45 min 995 krTerapeutisk gravidmassage 

Behandlingsmetoden Terapeutisk Gravidmassage™ har utvecklats av John Carrier i syfte att hjälpa gravida på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet.

Syfte;  Behandla på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt. Rehabilitera korrekta rörelsemönster och balans i kroppen. Förebygga smärta och stress under graviditeten och den första tiden som nybliven mamma. Behandlingen kan göras under alla graviditetsveckor och utförs på speciellt anpassad gravidkudde. Vid första besöket görs en hälsodeklaration. 

Om din partner är intresserad av att lära sig mer om din graviditet, så får du gärna ta med dig din partner på denna behandling

Behandlingen utförs av certifierad Terapeutisk Gravidmassör utbildad vid Behandlingsteam John Carrier. Allt för att öka den gravidas välmående och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet.

50 min 875 kr 

75 min 1150 kr 

 

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram