Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

LPG på p.a.u.s i Linköping vi har senaste tekniken!

Vi har senaste tekniken med LPG Alliance! Vi har mer än 10 års erfarenhet av LPG

LPG är världsledande på naturliga maskinella skönhets & hälsobehandlingar för både kropp & ansikte. Den patenterade tekniken Endermologie innebär en djupgående bindvävsmassage  som stimulerar olika vävnadslager samt sätter igång din biologiska process på cellnivå.En effektiv och överlägsen metod för att reducera celluliter, forma kroppens konturer och ge dig en fastare och spänstigare hud. Den kan även lindra muskel- och ledvärk. Behandlingarna anpassas efter behov och önskemål. Metoden ökar blodcirkulationen i huden och verkar lymfdränerande, vilket gör att slaggprodukter och överflödig vätska drivs ut och fettförbränningen ökar. Behandlingen har även en skön avstressande effekt. Med LPG kan man minska biverkningarna vid kirurgiska ingrepp som t ex fettsugning. Läs mera om våra ansikte & kroppsbehandlingar!

LPG för din Hälsa…

LPG behandlingar kan skapa en mjukare kropp med mindre spänningar och värk.
LPG är en djupgående bindvävsmassage som sätter igång cirkulationen i kroppen, endorfiner lösgörs i kroppen och syresättningen blir högre i musklerna.
LPG tekniken kan hjälpa även den smärtkänslige att få en god behandling eftersom maskinen och vakuumsuget kan ställas in på olika nivåer.
LPG behandling kan med fördel rekommenderas till patienter som har problem med bl.a. fibromyalgi, reumatisk värk samt stelhet i kroppen.
LPG erbjuder en unik och patenterad teknologi för att forma kroppen och skapa ett inre välbefinnande. Endermologi® är en väl dokumenterad metod framför allt för att reducera celluliter, skulptera kroppen samt ge en slätare och spänstigare hud.
Det är naturligtvis viktigt att gå igenom kostvanor och träning ihop med LPG behandling, tillsammans hjälper det kroppen att återfå balansen.

Hur går behandlingen till?

Hos oss tar varje behandling för kroppen ca 45 minuter, första tillfället bokar du en prova på behandling då vi även har en första konsultation. Vid prova på behandlingen kan du välja om du önskar prova även ansiktet.Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att uppnå och bibehålla resultatet.

Behandlingen för ansiktet tar 35 min och vi jobbar effektivt igenom hela ansiktet eller efter dina önskemål!Som alltid för att uppnå önskat resultat och bibehålla resultat behöver man gå upprepade behandlingar vilket är väldigt individuellt! 

Vi rekommenderar alltid upprepade behandlingar. Vi erbjuder 5 alternativt 10 kort till reducerat pris för både ansikte & kropp. Behandlingen utföres för bästa resultat 1- 2 gånger per vecka. Behandlingsresultatet bör underhållas ca 1 gång/månad. Vid bokning av enstaka behandling lånar vi ut kroppsstrumpa, vid flera tillfällen eller i kur köper du din egen. Kroppsstrumpan används för hygien, för bättre grepp samt följsammare behandling.Lämpligt upplägg hjälper vi dig med vid din konsultation! 

Prislista

LPG/Kropp

LPG Prova på kropp och / eller ansikte ( För dig som är ny kund första besöket) 

45 min   895kr

LPG kropp enstaka tillfällen

45 min 995

Klippkort 5  behandlingar (du tjänar 50kr/ behandling)                                                                                                                                                                        


4 725 kr

Klippkort 10 behandlingar. (Du tjänar 100kr/ behandling )

8 950 kr

Kroppsstrumpa

400 kr

 

LPG Endermologie – Lipomassage – ansikte

LPG´s ansiktsbehandling med senaste tekniken Alliance. LPG behandling för ansiktet är en icke kirurgisk, mekanisk massageteknik. Det är behandlingen för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft, utan knivar. Behandlingen förebygger och bekämpar hudens ålderstecken och främjar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer.Den är effektiv för vätskeansamlingar som påsar under ögonen!Ger en fin lyster samt ökar blodcirkulationen! Vi punktbehandlar områden som kan ha mera synliga linjer & rynkor som under ögonen , kråksparkar , tunga ögonbryn eller bekymmersrynkan etc allt efter dina önskemål! Behandlingen kräver kontinuerlig upprepning men du känner ett fint resultat av att prova 1 gång!

Behandlingen

Behandlingen är en härlig skön massage under ca 35 min.
För ett varaktigt och effektivt resultat rekommenderar vi upprepade behandlingar vi säljer 5 eller 10 gånger till reducerat pris.
Men redan efter de första behandlingarna märks att ansiktet har fått ett lyft och en fantastisk lyster.
Vi startar behandlingen med avtvätt och efter behandlingen ansiktscreme.

Med olika intensitet av vakuuminställning, beroende på vad man vill jobba på, appliceras munstycket mot hudytan. Små flärpar tar tag i huden och lyfter den uppåt i små hastiga rörelser.
Olika program och hastigheter avgör vad man jobbar på; dränering, cirkulationsökning, uppmjukning, formning och lyftning. Din terapeut skräddarsyr ett behandlingsupplägg för bästa möjliga resultat för just din hud, både vad gäller kompletterande ansiktsbehandlingar och hemvårdsprodukter

Effekter av LPG – Ansikte

* Stramar upp huden

* Reducerar fina linjer & rynkor

* Ökar collagen- och elastinproduktionen

* lymfdränerar och ökar blodcirkulationen

* reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet

* effektivt vid vätska i ansiktet och påsar bl.a. under ögonen.

Prislista

LPG/Ansikte

LPG ansikte enstaka tillfällen

35 min 895 kr

5 behandlingar ( du sparar 50 kr / tillfälle )

4 225  kr

10 behandlingar ( du sparar 100kr / tillfälle )

7 950 kr

LPG Collagen Face liftmassage

Ett naturligt minilyft med extra lyx ! Rengöring, LPG-lifting ansiktsmassage, liftingmask, AHA peel samt hand-och armmassage

 60 min 1395 kr

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram