Kontakta oss:  
p.a.u.s i Linköping   |   013-14 60 50

LPG på p.a.u.s i Linköping

En effektiv och överlägsen metod för att reducera celluliter, forma kroppens konturer och ge dig en fastare och spänstigare hud. Den kan även lindra muskel- och ledvärk. Behandlingarna anpassas efter behov och önskemål. Metoden ökar blodcirkulationen i huden och verkar lymfdränerande, vilket gör att slaggprodukter och överflödig vätska drivs ut och fettförbränningen ökar. Behandlingen har även en skön avstressande effekt. Med LPG kan man minska biverkningarna vid kirurgiska ingrepp som t ex fettsugning.

LPG för din Hälsa…

LPG behandlingar kan skapa en mjukare kropp med mindre spänningar och värk.
LPG är en djupmassage som sätter igång cirkulationen i kroppen, endorfiner lösgörs i kroppen och syresättningen blir högre i musklerna.
LPG tekniken kan hjälpa även den smärtkänslige att få en god behandling eftersom maskinen och vakuumsuget kan ställas in på olika nivåer.
LPG behandling kan med fördel rekommenderas till patienter som har problem med bl.a. fibromyalgi, reumatisk värk samt stelhet i kroppen.
LPG erbjuder en unik och patenterad teknologi för att forma kroppen och skapa ett inre välbefinnande. Endermologi® är en väl dokumenterad metod framför allt för att reducera celluliter, skulptera kroppen samt ge en slätare och spänstigare hud.
Det är naturligtvis viktigt att gå igenom kostvanor och träning ihop med LPG behandling, tillsammans hjälper det kroppen att återfå balansen.

Hur går behandlingen till?

Hos oss tar varje behandling för kroppen ca 45 minuter, första tillfället ca 60 min inkl konsultation. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats iform av kost och motion är viktiga för att uppnå och bibehålla resultatet.

Vi rekommenderar alltid en kur. Kurkort finns att köpa för 5 alternativt 10 gånger. Behandlingen utföres för bästa resultat 2 gånger per vecka. Behandlingsresultatet bör underhållas ca 1 gång/månad. Vid bokning av enstaka behandling lånar vi ut kroppsstrumpa, vid flera tillfällen eller i kur köper du din egen. Kroppsstrumpan används för hygien, för bättre grepp samt följsammare behandling.

Prislista

LPG/Kropp

Tillfälle 1 inklusive konsultation + 15 min

45 + 15 min 775 kr

LPG kropp enstaka tillfällen

45 min 775 kr

Kurkort 5 behandlingar

3 625 kr

Kurkort 10 behandlingar. Kroppsstrumpa ingår.

6 750 kr

Kroppsstrumpa

400 kr

 

LPG Endermologie – Lipomassage – ansikte

LPG´s ansiktsbehandling eller lift 6. LPG behandling för ansiktet är en icke kirurgisk, mekanisk massageteknik. Det är behandlingen för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft, utan knivar. Behandlingen förebygger och bekämpar hudens ålderstecken och främjar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer.

Behandlingen

Behandlingen är en härlig skön massage under ca 35 min.
För ett varaktigt och effektivt resultat rekommenderar vi ett kurkort om 5 eller 10 gånger.
Men redan efter de första behandlingarna märks att ansiktet har fått ett lyft och en fantastisk lyster.
Vi startar behandlingen med avtvätt och efter behandlingen ansiktscreme.

Med olika intensitet av vakuuminställning, beroende på vad man vill jobba på, appliceras munstycket mot hudytan. Små flärpar tar tag i huden och lyfter den uppåt i små hastiga rörelser.
Olika program och hastigheter avgör vad man jobbar på; dränering, cirkulationsökning, uppmjukning, formning och lyftning. Din terapeut skräddarsyr ett behandlingsupplägg för bästa möjliga resultat för just din hud, både vad gäller kompletterande ansiktsbehandlingar och hemvårdsprodukter

Effekter av LPG – Ansikte

* Stramar upp huden

* Reducerar fina linjer & rynkor

* Ökar collagen- och elastinproduktionen

* lymfdränerar och ökar blodcirkulationen

* reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet

* effektivt vid vätska i ansiktet och påsar bl.a. under ögonen.

Prislista

LPG/Ansikte

LPG ansikte enstaka tillfällen

40 min 650 kr

Kurkort 5 behandlingar

3 000  kr

Kurkort 10 behandlingar

5 500 kr

LPG Collagen Face liftmassage

Ett naturligt minilyft! Rengöring, LPG-lifting ansiktsmassage, liftingmask, hand-och armmassage

 60 min 1095 kr

p.a.u.s skönhet & hälsa AB

Klostergatan 68
58223 Linköping
Tfn 013 – 14 60 50
E-post: receptionen@pausekoxen.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Gilla oss på Facebook och Instagram